התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
סוסימשתתף
כותרת: פפשש התרשמתי
כל הכבוד על הפתרון!סוסימשתתףכותרת: כל הכבוד על האתר!!!
אני אישית מאוד אוהב את האתר, אמנם יש מקום עוד להוסיף הרבה סיכומים אבל כל הכבוד על היזמה!
תפרסם את האתר שלך קצת במנועי חיפוש ועם קצת מילה טובה פה ושם מאנשים זה יתפשט מהר מאוד.סוסימשתתףכותרת: שכחתי לפרט
אמנם כתוב שאלה בגיאומטריה בנושא של השאלה שהצבתי אבל באמת שכחתי לפרט שזה בלי טריגונומטריה, עם טריגו זה מאוד מאוד פשוט וזה לא נחשב לשאלה…סוסימשתתףכותרת: אפשר ליצור קולות
אפשר ליצור קולות, תוים באורכים שונים, אחרי המון מאמץ זה גם ייצור מוסיקה. אם את מתכוונת השמעת מוסיקה כגון קבצי wav,mid,mp3 וכו´ תקחי את העצה של the wizard ותנסי למצוא ספריות מתאימות.סוסימשתתףכותרת: אפשר ליצור קולות
סוסימשתתףכותרת: תודה רבה
אני ידעתי מה האלגוריתם אמור לעשות אבל לא הייתי בטוח איך, עכשיו הבנתי. תודה רבה, לא מצאתי בשום מקום הסבר פשוט יותר.סוסימשתתףכותרת: אני גאה להגיד שעברתי
אני גאה ואפילו נדהים להגיד שעברתי לשלב השני, אני ממש לא מאמין אבל אני שמח. יש לאנשים עצות לקראת השלב השני?סוסימשתתףכותרת: לא משנה חבר´ה
עוד לפני שמישהו הספיק לענות הכנתי תוכנית שפותרת את זה,
לא אלגוריתמית אבל עובדת יופי!
תודה בכל מקרהסוסימשתתףכותרת: אני לא מאמין!
אני לא מאמין באתי לרשום משהו בדיוק בסגנון
רק שאני בעצם רציתי אלגוריתם שפותר תרגיל של 4 אותיות כפול 4 אותיות והתוצאה היא 8 ספרות
מדהים!
במקרה שמתי לב שיש עוד חידה כזאתסוסימשתתףכותרת: אני לא מאמין!
סוסימשתתףכותרת: שלום לך שוב דניאל
שוב שלום לך דניאל, שמח לראות אותך כל הזמן מגיב על ההודעות שלי
אני רק תוהה באיזה שפה אתם מדברים כשאתם מדברים על סיביות?
זה סי או אסמבלי?סוסימשתתףכותרת: כנראה שאתם צודקים
כנראה שאתם באמת צודקים, אני מתחיל לראות שאני פשוט לא משקיע מספיק זמן בכל זה, אם אני אעבור את השלב הראשון אולי אני אגש לכמה ספרי מחשבים לפני.סוסימשתתףכותרת: וואי זה חכם
וואי אני חשבתי שאני מבין קצת במחשבים, נראה לי שאני מבזבז את הזמן שלי, אני כתבתי אלגוריתם שלם שבודק את זה.
לספור סיביות, מאיפה אני אמור לדעת מה כל זה אומר???
באיזה שפה כל זה נכתב?סוסימשתתףכותרת: אני רואה שאתה מבין
אני רואה שאתה מאוד עסוק בפורום, כמעט חצי מההודעות כאן שלך.
תודה על העצה אבל אין לי זמן ללמוד סי, אם היה לי הייתי מזמן כבר לומד, ואם אני אלך לאוניברסיטה או קורס בצבא הם ילמדו אותי שם.
את הבסיס של התכנות אני יודע זה רק השפה עצמה, זה לא מסובך בשביל מארגני התחרות לשים גם בפסקל וגם בסי מכיוון שהם יודעים וזה רק לשנות את הסימנים לשפה אחרת.
התחרות צריכה להיות הוגנת, זה לא שמבקשים מליון שפות כי כל מי שלומד 5 יחידות מחשבים לומד או פסקל או סי, פעם גם בייסיק אבל גם עם זה הפסיקו!! ועוד שנה יפסיקו גם פסקל אבל עד אז יש אנשים שיודעים רק פסקל ואני בטוח שאני לא היחידי שנתקלתי בבעיה.סוסימשתתףכותרת: אני אוהב את המחשבון שלי
אני יודע שיש מחשבון על המחשב אבל אני עדיין יותר אוהב את המחשבון שלי, אני יכול להשתמש גם בו בזמן התחרות? -
מאתתגובות