Spiritus עמוד פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון Mass bombing and smart bombing examples נפתח על ידי ChaosDude בתוך: אקסטרים 3 3 לפני 11 שנים, 10 חודשים Spiritus אני לא יכולתי להיות נפתח על ידי Spiritus בתוך: ראשי 1 1 לפני 17 שנים, 8 חודשים Spiritus GreenHands, סיפור של תמימות, פשטות והצלחה (כמאט) נפתח על ידי ChaosDude בתוך: אקסטרים 2 2 לפני 17 שנים, 8 חודשים Spiritus על CALL FAR וחולשתו נפתח על ידי HutsHuts בתוך: אקסטרים 5 12 לפני 17 שנים, 9 חודשים HutsHuts 007Ninja נפתח על ידי Spiritus בתוך: אקסטרים 1 2 לפני 17 שנים, 9 חודשים Spiritus בהצלחה מחר! נפתח על ידי DL! בתוך: אקסטרים 2 2 לפני 17 שנים, 9 חודשים Spiritus ריצה בסגמנט אחר נפתח על ידי Spiritus בתוך: אקסטרים 4 5 לפני 17 שנים, 10 חודשים DL! מה התשובה לשאלה האחרונה בשלב ב? נפתח על ידי Spiritus בתוך: ראשי 3 3 לפני 18 שנים, 6 חודשים CodeGuru מתי נקבל תשובות? נפתח על ידי talsh87 בתוך: ראשי 3 8 לפני 18 שנים, 7 חודשים CodeGuru מוצגים 9 דיונים – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)