התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ilanbilanמשתתף
אני לא מוצא איפה זה הcommand line פה
וניסיתי להפעיל את הFASM.exe וזה פשוט לא נפתח..ilanbilanמשתתףסוף החופש הגדול? כי יש בגרויות…
ilanbilanמשתתףעדכון:
תודה רבה הצלחתי לתקן את הקודilanbilanמשתתף1. תודה רבה עידן אני עוד לא ניסיתי את העצות שלך כיוון שאני למדתי למבחן בפיסיקה שיש לי מחר אבל אני מתכוון להחל את העצות עוד כמה דקות
2.עדי אמנם push פעולה טובה יותר אבל היא פעולה רציפה ואני רוצה להפציץ במרווחים גדולים..ilanbilanמשתתףIDEAL model tiny CODESEG org 100h start: mov cx,(exit-start) shr cx,1 inc cx mov si,ax mov di,500;אמור לכתוב את הקוד באקסטרה סגמנט rep movsw PUSH DS push es pop ds POP ES;אמור להחליף בין הסגמנטים mov di,ax;מיקום להפציץ add di,(exit-start);להתחיל להפציץ אחרי הקוד שלנו mov cx,64 mov dx,0cccch attack: mov [di],dx add di,1024 loop attack mov cx,(exit-start);אחרי 64 הפצצות תכתוב את הקוד מחדש במיקום אחר shr cx,1 inc cx mov si,0 add ax,1863 mov di,ax rep movsw;מתוך האקסטרה סגמנט PUSH DS push es pop ds POP ES; להחליף בחזרה כיוון שזה רקורסיבי JMP ax exit: end start
ilanbilanמשתתףלא זה ולא זה, אני אומר לך מאה אחוז הוא קורס כשאני מגיע לPOP עברתי על זה מלא פעמים שמתי JMP START במקומות שונים כדי לראות איפה זה קורס וזה קרס בPOP…
המנוע כותב שעשיתי שגיאת זיכרון,
אולי אסור לעשות פופ לDS? אם כן איך אני אמור להחליף בין הסגמנטים??ilanbilanמשתתףניסיתי ליצור קוד שקורא מהאקסטרה סגמנט אז ניסיתי להחליף את הסגמנטים עם push (הוא לא נותן לי פשוט עם MOV ..)
והקוד קורס במשחק בדיוק בנקודה הזאת..PUSH DS push es pop ds POP ES
זה אמור להחליף את הסגמנטים לא?
ilanbilanמשתתףאוקי.. אז איך אני יודע כמה אני אמור לשים בdi ובsi בהתחלה אחרי שהעתקתי את הקוד לאקסטרה סגמנט? אני נמצא בקטע קוד שהוא לא בהתחלה ולא בסוף..
ilanbilanמשתתףרגע רגע .
לפי מה שאתה אומר אם אני רוצה שהקוד שלי יקרא כל הזמן מהאקטרה סגמנט אני צריך לדאוג שאני כותב לאקסטרה סגמנט , להחליף את הסגמנטים , ואז לדאוג שכל הקוד שלי הוא בסירוגין עם movsw? כלומר אחרי כל פקודה שלי , להוסיף movsw? -
מאתתגובות