התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
ddtמשתתף
מה זה קידוד בינארי של סגמנטים? מתי משתשים בזה
ואיך הגעת לאוגרים האלו ולערכים שיש להם מצד שמאל
מה הם אומרים?ddtמשתתףבינתיים ראיתי רק שורד אחד שחשב שזה שימושי
ddtמשתתףלגבי מה שקבוצת CGX רשמו
באותה הזדמנות אפשר גם להפוך את סדר ריצת התחרות למקרי
לא הבנתי
יש שתי בעיות של מקריות שצריך לתקן?ddtמשתתףבאיזה תא מסוים צריך לכתוב? האם לכל זומבי התא שלו? האם התא הזה משתנה? מה הכוונה אוסף שאריות לכל זומבי יש רק שארית אחת – אז אפשר להסיק רק מהשארית שלו את הכתובת שלו או שצריך את שאר השורדים?
ddtמשתתףמה מספר הסיבובים המינימלי שייקח לשורד למלא את כל הזירה?
מה הקוד של שורד כזה?ddtמשתתףאיפה רואים בקוד שהזומבים רצים אחרי השורדים?
הייתי שמח לקבל את השורה המדויקת כמו שרשמת למעלה
ואיזה תו הוא תמיד יהיה הכי ראשון?
אני מניח שטילדה כי זה מה ששמו בשם של מי שרצה לנצל את הבג הזה נכון?
או כמה טילדות כדי להיות לפני מישהו ששם טילדה
או הרבה טילדות כדי להיות לפני מישהו ששם כמה טילדותddtמשתתףאז אפשר לשתף את המידע עם מי שלא היה בתחרות?
זה נשמע מעניין
ועל הכתובת של מי מדברים?
על השורד שמשתלט על הכתובת הטעינה של הזומבי או על הכתובת שאליה הוא אמור לעשות שארית או משהו כזה או בכלל כתובת אחרת
ולמה בכלל צריך לאפס את זהddtמשתתףשאלה ראשונה
מה זה CALL FAR לצורך יריהשאלה שניה
אילו עוד סוגי CALL FAR יש
מתי נשתמש ב CALL FAR לא לצורך יריהשאלה שלישית
למה CS יהיה
CS=1000h
בכל פעם שמשתמשים ב CALL FARשאלה רביעית
איך מזהים שורדים אחרים שמשתשים ב CALL FAR
גם כשהם רצים במשחק וגם כשמנסים לנתח את הקידוד שלהם
את ה DIS ASSEMBLYddtמשתתףמה המשפט הבא אומר? מה הם האופקודים הקבועים?
". תוקף כל הזמן את ה אופקודים הקבועים ככה שאם יעלה על עצמו עם אחד השורדים שלו הוא ימשיך להריץ את מה שהוא אמור בלי הפרעה "למה במשפט הבא יש אופקוד פגיע? נגיד והעתקנו 2 אופקודים ופוגעים לי ב 1 אז יש לי עדיין אופקוד 1 שעובד אלא אם כן פוגעים לי באופקוד ה 1 שאני מריץ:
"מה שקורה זה שהוא מעתיק 2 אופקודים אבל מריץ 1 כל פעם מה שאומר שעדיין יש אופקוד אחד פגיע… לכן אם שורד אחר שמתקיף ממש מולו במקרה יצליח לדרוד את האופקוד הזה שמחכה לו שם רוב הסיכויים שהוא גמור… "איפה אני יכול לראות בקוד שלו שהוא תוקף בשתי מקומות?
האם זה 2 מקומות קבועים שהוא תוקף אליהם? או שזה 2מקומות שהוא מחליט עליהם תוך כדי שהוא רץ?איך A5 עובד בדיוק? ואיך זה קשור ל CALL FAR?
ddtמשתתףלאחר שאתם משתלטים על הזומבים האם אתם משנים את הקוד שלהם כדי שיעשו משהו אחר?
איזה חלק מכל הקוד של הזומבים אתם משתלטים עליו?ראיתי שבאתר כתבו "הסדר בו ישחקו השורדים בכל סיבוב נקבע בתחילת המשחק באופן אקראי, ואינו משתנה במהלכו."
איך זה מסתדר עם מה שאתה כתבת ש:
"אנחנו רצים ראשונים בכל סיבוב, והזומבים אחרונים. כך שאף אחד לא רץ בינינו "
אז זה בג במנוע של התחרות שמישהו אמור לתקן ולא יופיע בתחרות הבאה?ולגבי הזומבים של השנה – היו שישה כאלו
האם כל הזומבים עושים אותו הדבר או שיש להם תפקיד שונה
או שמה שרשמת "כל הזומבים חוץ מהזומבי השני מתקנים, הזמבי השני מגן על הזומבים, כאשר הזומבי השני יזה התקרבות לקוד של הזומבים הוא יעתיק את הקוד למקום אחר ויקפיץ את כל הזומבים למקום החדש "
זה כבר אחרי שהשתלטם עליהם
זה יפה מאוד מה שעשיתם איתם שהם עושים לכם גיבוי כזהמי זכה בתחרות של השנה? מצאתי את השורדים אבל לא ראיתי איפה רשמו
ddtמשתתףלמה אף אחד לא משתמש באנרגיה?
זה נשמע נחמד אבל אין אף שורד שמנצח שמשתמש באנרגיהddtמשתתףאני הגעתי לכספות מהמדריך..
אבל לא הבנתי מה הרעיון שלהן
לא הזומבים אלא הכספות
יש דוגמא לכספת ואיך פותרים אותה כדי להבין מה רוצים?
מה זה אומר לפתוח תוכנית שהיא כספת?ddtמשתתףלא הבנתי למה אם יש לזומבי הזה את ה INT87
אז אני לא יכול להשתמש בו כדי להפציץ חכם אחרים
הפקודה הזאת היא פקודה התקפית אז למה היא מונעת התקפה ממישהו אחר
צריך פקודה של הגנה או משהו כזהואם אפשר גם להסביר כמה שאפשר האם יש קשר בין הזומבים
ואיך יש משהו הם עושים עם שאריות
איך רואים את זה בהרצה
כלומר איך מגיעה כאן שאריתוהאם זה משנה איזה שניים אתה משתלט או שזה שתיים כלשהם
תוך כמה זמן אפשר להשתלט עליהם
ומה קורה אם כולם מנסים להשתלט עליהם בבת אחת כי הבנתי שכולם מקבלים את הזומבים לפני התחרות אז איפה יש ייתרון לכל אחד
איך נראה קטע קוד שמשתלט על הקוד של הזומבי שאתה הראית
בלי כל שאר התוכנית
רק הפקודות שמשתלטות על מה שהראית
אני רוצה להריץ ביחד ולהבין את זהתודה כמובן על כל העזרה
ddtמשתתףמי שכתב את השורד הזה יכול לענות?
אני עדיין לא מבין מה הוא עושה שםddtמשתתףאז ה WAIT היא לא פקודה חוקית או לא פקודה קיימת באסמבלי
אבל בתחרות אפשר להשתמש בה כדי לעשות את האנרגיה
למה השתמשו באנרגיה?
מה זה נתן להם?
השורד הזה נראה ממש קטן
לא הבנתי מה הם מנסים לעשות שם
והיו לך הרבה יותר מארבע פקודות של WAIT
אז הם רצו הרבה אנרגיה?
מה בדיוק עושים עם האנרגיה ולמה לא כולם משתמשים בזה? -
מאתתגובות