התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
teimaninjaמשתתף
הי shinigami!
עזרת לי מאוד!!! תודהההההההה רבהההההה!
יש לי עוד כמה שאלות אם זה בסדר… פשוט אין באף מקום תשובות לשאלות כמו שרשמת… ויש לי הרבה שאלות כמו שראית..
מה הכוונה להשתלט על זומבים? איך הדבר ייתכן? אתה יכול לתת דוגמא קוד של שורד או סיטואציה עם כתובות בה זה יכול להתממש? באיזו שנה או תחרות זה קרה? איזה שורד פעל כך?
פרטים של אנשים דיברתי על אנשים שהשתתפו בתחרות – למשל אם אני רוצה לשאול מישהו שאלה על שורד שהוא בנה או אם אני רוצה להצטרף לקבוצה קיימת או להקים קבוצה חדשה וכו'.
מה השמות של השורדים שזכו בכל התחרויות שהיו?
האם יש הגבלה על כמות המשתתפים באותו רגע במשחק – כמה שורדים אפשר "לזרוק" פנימה?
האם יש אפשרות לעשות שזה ירוץ ב speed שאני מכתיב לו , למשל כמו ב debugger של visual studio (step in וכו') כלומר להריץ צעד אחד צעד כדי שיהיה אפשר מה קורה?
האם יש אפשרות לעצור בנקודת זמן כלשהי? למשל לעשות לו stop עם הריצה ואז להמשיך מאותה הנקודה?
האם היו "דורות" משנה לשנה? כלומר בשנה כלשהי היה חידוש שבו אחד ה survivor עשה קפיצות, ולכן בשנה הבאה כולם הטמיעו את הקפיצות בשורדים שלהם.
האם יש דוגמאות קוד לשימוש בטכניקות החכמות (2 שורדים ביחד, האצה ופצצות חכמות)?
מה ההבדל בין שורדים שנכתבו ב redcode לעומת שורדים שנכתבו ב assembly 8086? למה החליטו ללכת דווקא על 8086?
האם אפשר לעשות המרה או כלי אוטומטי שמעביר שורדים מ redcode ל assembly 8086 במשחק? מה אני צריך לעשות או להתחשב אם אני רוצה לכתוב כלי כזה (במידה והוא לא קיים, אם הוא קיים אשמח לקבל קישור)?
האם יש אפשרות לראות לוג מפורט של כל הפעולות אחת אחרי השניה של כל שורד לחוד, וכל השורדים ביחד מבחינת איזה כתובת נכתבה לזכרון איזה ערך שונה וכו'?
וגם קצת עם ה GUI:
מה ההבדל בין חלון session viewer לחלון competition viewer? האם ב competition רואים את התוצאות לאורך זמן ולאורך כל התחרויות?
מה המשמעות של survivor group per session שרואים ב GUI?
מה המשמעות של session per group combination שרואים ב gui?
אני בטוח שחלק מהשאלות (במיוחד הנושאים הטכניים) יהיה לי יותר ברור כאשר אני אפתח ב disassembly ואראה מה יש או אזרוק כמה למשחק ואראה.
תודה גבר!
Teimaninja
-
מאתתגובות