fff עמוד פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search replies: התגובות שלי בפורום מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 4 בספטמבר 2001 בשעה 00:45 בתגובה ל: אוקיי בואו נמשיך…. #78773 fffמשתתף כותרת: UPD הוא פרוטוקול:? זהו פרוטוקול connection less המוגדר בשכבה 4 של מודל הייחוס OSI וזהו פרוטוקול אשר לא מבצע כמעט בכלל בדיקות לפקטים שהוא מקבל ולכן הוא מהיר משתמשים בו לדוגמא ל streaming של ווידאו ואדיו 4 בספטמבר 2001 בשעה 00:42 בתגובה ל: אוקיי בואו נמשיך…. #78772 fffמשתתף כותרת: tulnet עובד, אבל PING לא פועל. מה ההסבר? חייב להיות firewall מדוע אם הצלחנו לבצע TELNET אז בטוח שפרוטוקול ה TCP/IP תקין ויש כנראה FIREWALL עם מערכת חוקים שחוסמת את פרוטוקול ה ICMP שמשמש את תוכנת ה PING 4 בספטמבר 2001 בשעה 00:39 בתגובה ל: אוקיי בואו נמשיך…. #78771 fffמשתתף כותרת: MAC media access control תת פרוטוקול בשכבה 2 במודל היחוס OSI MAC AND LLC ה MAC הוא כתובת פיזית הצרובה על כל כרטיס רשת ומשתמשים בה למיעון פיזי ברשתות ethernet גודל הכתובת הוא 48 ביטים והיא מיוצגת בתוך ה frame וזה מאוד בקצרה 4 בספטמבר 2001 בשעה 00:34 בתגובה ל: שלום #78770 fffמשתתף כותרת: תשיג מתאם ל USB ותתקין את הדריבר מהאתר של אלדין . מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)