התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
שמשון טווילימשתתף
כותרת: טכנית הארץ והשמש שניהם משפיעים על תנועת האחר,
השמש רק משפיעה הרבה יותר.(תחשוב על מערכת בינארית רק כשאחד הכוכבים רק הרבה יותר גדול)שמשון טווילימשתתףכותרת: קיבלתי מקום 12, איזה באסה שלוש נקודות והייתי ב10
והייתי צריך לקבל את הנקודות האלה, עשיתי כמה טעויות שפשוט נגרמו מקריאה שגויה(הטלת זוג קוביות קראתי כהטלת קוביה, כבר נקודה, היו עוד כמה כאלה).שמשון טווילימשתתףכותרת: לא, אני בין ה 20
שמשון טווילימשתתףכותרת: אני קיבלתי 73 ולא היה כתוב לי לאיזה מקום הגעתי
שמשון טווילימשתתףכותרת: מהירות זה לא הכל
נו באמת, אנחנו חיים בעידן של פנטיום 4 במהירות של מיליארדי הרצים, מילוני בייטים של זכרון RAM ומיליארדי בייטים של זכרון על הרד דיסקים. זה עד כדי כך חשוב אם התוכנית תצא 100K או 50K?נכון, מהירות ביצוע זה דבר חשוב, אבל בהחלט לא הכי חשוב.
אין ויכוח בכלל שאסמבלי יותר מהיר, אבל הוא גם דורש הרבה יותר קוד! בימינו, המהירות החשובה איננה מהירות ביצוע אלא מהירות פיתוח. נכון, אם תכתוב אלגוריתם שידרוש חישוב רב(אלגוריתם קריפטוגרפי לדוגמה) אז בהחלט שווה לכתוב אותו ב ASM, אבל רוב התוכנות אינן צריכות לפתח אלגוריתמים, וגם אם כן, הן לא מצריכות חישוב רב.תראה, אם אני רוצה לפתח ACTIVE X קונטרול לאתר WEB למי יקח יותר זמן ליצור אותו לך(באסמבלי) או לי(בויזואל)? נכון, לך.
שמשון טווילימשתתףכותרת: אלון, כפרה, תקשיב לי רגע
מה קורה גבר?
בוא נעשה את הדבר הבא: אני אכתוב תכנית ב VC שמציגה בחלון (בוינדוס) הלו וורלד, ואתה תעשה את אותו הדבר ב ASM(לא חלון דוס, חלון של וינדוס). בוא נראה למי לוקח יותר זמן ויותר קוד.יפה! איך ניחשת שלך??
אין כזה דבר שפה אולטימטיבית, לכל שפה חסרונות ויתרונות, אבל(אבל אבל אבל) כשאפשר לשלב בין שניהם, ניתן להתגבר על חסרונות רבים(שילוב VC ואסמבלי נותן נוחות + כוח), שילוב VB וDLL שנבנה ב VC נותן כמות קוד קטנה + כוח שאי אפשר להשיג ב VB. -
מאתתגובות