התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
דניאלקמשתתף
כותרת: #48 מתפקד…
היה שאלון קשה, ללא ספק, הרבה יותר ברמה מאשר מבחנים קודמים, קצת לחוץ בזמן, אבל סה"כ נהניתי, וגם היה ממש נחמד לראות את הפרצופים מאחורי הכינוייםבכל מקרה, אני מצפה לשאלון באינטרנט…
דניאלקמשתתףכותרת: שטויות
בינתיים, נתנו פה כמה הרחבות די חביבות לחידה(אנשי קודגורו ואמרי גולדברג):
א. מה קורה אם במקום 100 קומות, יש N קומות.
ב. מה קורה אם במקום 100 קומות, יש N קומות, ובמקום 2 חתולים, יש K חתולים.
ג. כאשר לבניין יש אינסוף קומות (ממוספרות 0 1 2 … ),
כאשר אלגוריתם אופטימלי הוא אלגוריתם בו סיבוכיות מספר הזריקות במקרה הגרוע ביותר היא מינימלית.דניאלקמשתתףכותרת: חחחחחחחחח
אם לא הייתי יודע יותר טוב, הייתי אומר שבכוונה חוזרים פה על חידותגם חידה זו פורסמה, רק בצורה יותר הומנית, בלי להרוג חתולים, רק על ידי שבירת כדורי בדולח.
דניאלקמשתתףכותרת: כבר שמתי את החידה כאן בפורום
והיא נפתרה גם…
תקרא קצת אחורהדניאלקמשתתףכותרת: ואיזה Security patches מותקנים שם,
והאם המחשבים יושבים מאחורי פיירוולדניאלקמשתתףכותרת: אותו עקרון,
רק שבמקום 512 -> 489
(1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 32 + 64 + 128 + 256 + 489 = 1000).עד 488 אפשר להגיע באמצעות 9 הכספות ה"בינאריות", ואת הטווח 489 עד 1000 אפשר להשיג באמצעות חיבור של 489 לשילוב של 9 הכספות האחרות, שנותנות טווח מספרים של 0-511.
חידה חביבה
דניאלקמשתתףכותרת: תקרא את ההודעות למטה,
אתה לא אמור לקבל אישור על האישור.
כל מי שקיבל הזמנה, מבחינתם רשאי להשתתף.דניאלקמשתתףכותרת: לקחת הביתה את הנייד
או להגיע למקום "טוב".דניאלקמשתתףכותרת: תסתכל בחלק של הבחינות הקודמות
יש שם מספיק מבחנים כדי להסיק איך יהיו השאלות.דניאלקמשתתףכותרת: תסתכל בחלק של הבחינות הקודמות
יש שם מספיק מבחנים כדי להסיק איך יהיו השאלות.דניאלקמשתתףכותרת: אולי אין תשובה(ואני די בטוח שיש), אבל לפני כמה
הודעות שאלו את אותו הדבר…
הבחור התעצבן בצדק. חבל סתם להציף את הפורום.דניאלקמשתתףכותרת: יפה, אך הפתרון המתמטי אפילו יותר פשוט מהתכנותי.
אז קצת חבל היה לכתוב את התכנית, הלא כן?דניאלקמשתתףכותרת: ואז לשלוח אישור על זה שקיבלת אישור על האישור.
דניאלקמשתתףכותרת: ואז לשלוח אישור על זה שקיבלת אישור על האישור.
דניאלקמשתתףכותרת: נסיון העבר מראה ש…
מגיעים בין 150-200 איש.
מי שמגיע קודם ונרשם קודם גם נבחן קודם.
מספר המחשבים עצמו לא ממש קשור לדעתי, בתחרויות שאני הייתי (1 ו2), אז נכנסנו ב"נאגלות", מס המחשבים זה לא מה שיגביל את מספר המועמדים. TheWizard ואחרים יוכלו לנדב לך מידע על התחרות השלישית. -
מאתתגובות