אביב רווח עמוד פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 14 דיונים – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון מישהו פה במיונים ליח´ מחשבים בצבא? נפתח על ידי אביב רווח בתוך: ראשי 5 6 לפני 21 שנים אנונימי הציונים השנה לעומת שנים קודמות.. נפתח על ידי אביב רווח בתוך: ראשי 5 12 לפני 21 שנים, 7 חודשים MoD בהצלחה לכל משתתפי התחרות!! נפתח על ידי אביב רווח בתוך: ראשי 1 1 לפני 21 שנים, 7 חודשים אביב רווח איתור מודיעין-ממ"ש נפתח על ידי old_n בתוך: ראשי 6 8 לפני 21 שנים, 9 חודשים TheWizard השאלון החדש נפתח על ידי אמרי גולדברג בתוך: ראשי 2 2 לפני 21 שנים, 11 חודשים אביב רווח אני שמח שהתמונות הופיעו! נפתח על ידי אביב רווח בתוך: ראשי 2 2 לפני 22 שנים, חודש 1 רומי קונצמן מתי יפורסמו התמונות מהטקס?? נפתח על ידי אביב רווח בתוך: ראשי 4 5 לפני 22 שנים, 2 חודשים ריצ´י גולדברג מתי יהיו התמונות מהטקס? נפתח על ידי TheWizard בתוך: ראשי 3 3 לפני 22 שנים, 2 חודשים יואב היה טקס חביב ביותר- נהניתי מאוד! נפתח על ידי אביב רווח בתוך: ראשי 6 6 לפני 22 שנים, 3 חודשים אמרי גולדברג מתי יתקיים הטקס המתוכנן לעשרת המקומות הראשונים? נפתח על ידי אביב רווח בתוך: ראשי 3 5 לפני 22 שנים, 3 חודשים CodeGuru הזוכים בתחרות 2002 נפתח על ידי CodeGuru בתוך: ראשי 7 12 לפני 22 שנים, 3 חודשים יואב איך אני יודע איזה מקום אני אם לא סיימתי בעשר הראש נפתח על ידי **** בתוך: ראשי 2 2 לפני 22 שנים, 4 חודשים אביב רווח איזה בורקס הכי אהבתם בכנס ? נפתח על ידי חנן בתוך: ראשי 5 5 לפני 22 שנים, 4 חודשים ByDesign יש כבר ציונים לתחרות אתמול נפתח על ידי CodeGuru בתוך: ראשי 9 11 לפני 22 שנים, 4 חודשים UnKnown מוצגים 14 דיונים – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)