Pascal User – No C עמוד פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: Topics Engaged In מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ) דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון האם אפשר עדיין להרשם? נפתח על ידי Pascal User – No C בתוך: ראשי 2 2 לפני 21 שנים, 7 חודשים MoD ברכותי לעוברים לשלב השני באולימפיאדת מדעי המחשב!! נפתח על ידי TheWizard בתוך: ראשי 6 11 לפני 21 שנים, 8 חודשים דניאלק אני יודע פסקל לא סי נפתח על ידי סוסי בתוך: ראשי 5 11 לפני 21 שנים, 8 חודשים Pascal User – No C איזה בורקס הכי אהבתם בכנס ? נפתח על ידי חנן בתוך: ראשי 5 5 לפני 22 שנים, 4 חודשים ByDesign אמי מת לדעת – מי עונה לנו בשם CodeGuru מהמערגנים נפתח על ידי Pascal User – No C בתוך: ראשי 5 5 לפני 22 שנים, 4 חודשים CodeGuru יש כבר ציונים לתחרות אתמול נפתח על ידי CodeGuru בתוך: ראשי 9 11 לפני 22 שנים, 4 חודשים UnKnown נו, אז איך אתם מסכמים את התחרות? 1 2 נפתח על ידי אהד בתוך: ראשי 14 18 לפני 22 שנים, 4 חודשים TheWizard מישהו פתר את השאלה האחרונה? נפתח על ידי TheWizard בתוך: ראשי 5 6 לפני 22 שנים, 4 חודשים Shnurok האם משהו פתר את השאלה הלפני אחרונה נפתח על ידי Shnurok בתוך: ראשי 4 5 לפני 22 שנים, 4 חודשים Shnurok האם השאלות יהיו ברובן שאלות של ידע או הבנה, ובכלל נפתח על ידי משה בתוך: ראשי 3 3 לפני 22 שנים, 4 חודשים Pascal User – No C מה היה הציון המינימלי שקבלו עברו איתו? נפתח על ידי Pascal User – No C בתוך: ראשי 2 2 לפני 22 שנים, 4 חודשים CodeGuru מתי גבר שלב ב´? נפתח על ידי Pascal User – No C בתוך: ראשי 2 3 לפני 22 שנים, 4 חודשים Pascal User – No C מוצגים 12 דיונים – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)